Hollandaisesaus

Koolhydraatcontrole
- Koolhydraten
- 5gKoolhydraten
- Vezels
- 0.001gVezels
- Netto koolhydraten
- 5gNetto koolhydraten
- Koolhydraten per portie
- 0.8gKoolhydraten per portie
- GI-schatting
- Gemiddeld (40-55)GI-schatting
Legende
Lage impact
Matige impact
Hoge impact
Kleurgecodeerd systeem voor voedingsimpact: Gebruik het voor uw voedselkeuzes, vooral bij diabetes of koolhydraatarme diëten.
Dieetcontrole
- Koolhydraatarm
- Ja
- Keto
- Ja
- Carnivoor
- Nee
- Paleo
- Nee
- Langzame koolhydraten
- Ja
- Veganistisch
- Nee
- Vegetarisch
- Ja
- Laag FODMAP
- Nee
pH-controle
Verdeling van voedingsstoffen per 100g
Hollandaisesaus
- Water81.0g
- Vezel0.0g
- Koolhydraten5.0g
- Vet8.0g
- Eiwit5.0g
Geavanceerde voedingsstoffenanalyse
- Histamine
- Matig
- Purine
- Laag
- Tyramine
- Matig
- FODMAP
- Matig
- Oxalaat
- Niet aanwezig
- Goitrogene
- Niet aanwezig
- Sulfaat
- Laag
- Nitraat
- Niet aanwezig
- Antioxidanten
- Laag
Legende
Niet aanwezig
Laag
Matig
Hoog
Zeer hoog
Voor de antioxidanten, de schaal is omgekeerd. 1 (groen) is een hoog antioxidantniveau, en 5 (paars) is een laag antioxidantniveau.
Hollandaisesaus is een klassieke Franse botersaus gemaakt van eidooiers, geklaarde boter en citroensap, met een rijke en romige textuur. De saus levert vitamine A en gezonde vetten en wordt veel gebruikt als smaakmaker bij asperges, gepocheerde eieren (zoals Eggs Benedict) en visgerechten.
Mineralencontrole
- Calcium
- 20
- Magnesium
- 5
Allergenencontrole
- Fructose
- Sporen
- Lactose
- Matig
- Gluten
- Niet aanwezig
- Soja
- Niet aanwezig
- Schaaldieren
- Niet aanwezig
Legende
Niet aanwezig
Sporen
Laag
Matig
Hoog
Voedingsinformatie
| Voedingsstof | Hoeveelheid (100g) |
|---|---|
| Calorieën | 110 kcal |
| CalciumMineraal | 20 |
| MagnesiumMineraal | 5 |
| WaterMacro | 81 |