Kruimeldeeg

Koolhydraatcontrole
- Koolhydraten
- 35gKoolhydraten
- Vezels
- 1.8gVezels
- Netto koolhydraten
- 33.2gNetto koolhydraten
- Koolhydraten per portie
- 52.5gKoolhydraten per portie
- Glycemische index
- 55Glycemische index
- Glycemische lading
- 28.9Glycemische lading
Legende
Lage impact
Matige impact
Hoge impact
Kleurgecodeerd systeem voor voedingsimpact: Gebruik het voor uw voedselkeuzes, vooral bij diabetes of koolhydraatarme diëten.
Dieetcontrole
- Koolhydraatarm
- Nee
- Keto
- Nee
- Carnivoor
- Nee
- Paleo
- Nee
- Langzame koolhydraten
- Nee
- Veganistisch
- Nee
- Vegetarisch
- Ja
- Laag FODMAP
- Nee
pH-controle
Verdeling van voedingsstoffen per 100g
Kruimeldeeg
- Water51.0g
- Vezel1.8g
- Koolhydraten35.0g
- Vet8.0g
- Eiwit3.0g
Geavanceerde voedingsstoffenanalyse
- Histamine
- Matig
- Purine
- Laag
- Tyramine
- Laag
- FODMAP
- Hoog
- Oxalaat
- Laag
- Goitrogene
- Niet aanwezig
- Sulfaat
- Laag
- Nitraat
- Niet aanwezig
- Antioxidanten
- Laag
Legende
Niet aanwezig
Laag
Matig
Hoog
Zeer hoog
Voor de antioxidanten, de schaal is omgekeerd. 1 (groen) is een hoog antioxidantniveau, en 5 (paars) is een laag antioxidantniveau.
Kruimeldeeg is een krokant basisdeeg gemaakt van bloem, koude boter en een scheutje water, vaak gebruikt voor quiches, hartige pasteitjes en bodems voor zoete taarten. Het hoge vetgehalte zorgt voor een bros en rijk mondgevoel, maar maakt het ook calorierijk. Gebruik het met mate of combineer met magere vullingen om de balans in een gerecht te bewaren.
Mineralencontrole
- Calcium
- 10
- Magnesium
- 10
Allergenencontrole
- Fructose
- Laag
- Lactose
- Laag
- Gluten
- Hoog
- Soja
- Sporen
- Schaaldieren
- Niet aanwezig
Legende
Niet aanwezig
Sporen
Laag
Matig
Hoog
Voedingsinformatie
| Voedingsstof | Hoeveelheid (100g) |
|---|---|
| Calorieën | 234 kcal |
| CalciumMineraal | 10 |
| MagnesiumMineraal | 10 |
| WaterMacro | 51 |