Pasta (zonder ei, gekookt)

Koolhydraatcontrole
- Koolhydraten
- 28gKoolhydraten
- Vezels
- 2gVezels
- Netto koolhydraten
- 26.0gNetto koolhydraten
- Koolhydraten per portie
- 35.0gKoolhydraten per portie
- Glycemische index
- 60Glycemische index
- Glycemische lading
- 21Glycemische lading
Legende
Kleurgecodeerd systeem voor voedingsimpact: Gebruik het voor uw voedselkeuzes, vooral bij diabetes of koolhydraatarme diëten.
Dieetcontrole
- Koolhydraatarm
- Nee
- Keto
- Nee
- Carnivoor
- Nee
- Paleo
- Nee
- Langzame koolhydraten
- Nee
- Veganistisch
- Ja
- Vegetarisch
- Ja
- Laag FODMAP
- Nee
pH-controle
Verdeling van voedingsstoffen per 100g
Pasta (zonder ei, gekookt)
- Voedingsstofg
- Water63.0g
- Vezel2.0g
- Koolhydraten28.0g
- Vet1.0g
- Eiwit5.0g
Geavanceerde voedingsstoffenanalyse
- Histamine
- Laag
- Purine
- Niet aanwezig
- Tyramine
- Matig
- FODMAP
- Hoog
- Oxalaat
- Laag
- Goitrogene
- Niet aanwezig
- Sulfaat
- Niet aanwezig
- Nitraat
- Niet aanwezig
- Antioxidanten
- Laag
Legende
Voor de antioxidanten, de schaal is omgekeerd. 1 (groen) is een hoog antioxidantniveau, en 5 (paars) is een laag antioxidantniveau.
Pasta zonder ei is een populaire koolhydraatrijke basis voor veel maaltijden. Hoewel het vetgehalte laag is (1 g per 100 g) en natrium laag is (100 mg), is het aantal koolhydraten voldoende (28 g per 100 g), wat kan interfereren met een koolhydraatarm dieet.
- Bevat 28 gram koolhydraten per portie.
- Bevat 100mg natrium.
- Goede bron van ijzer met 0,5mg.
- Matige glycemische index van 60.
Vitaminecontrole
- Vitamine A (Retinol)
- 0 μg
- Vitamine C
- 0 mg
- Vitamine B 1 (Thiamine)
- 0.03 mg
- Vitamine B 2 (Riboflavine)
- 0.02 mg
- Vitamine B 6 (Pyridoxine)
- 0.06 mg
- Bètacaroteen (ß-Caroteen)
- 0 μg
Mineralencontrole
- Natrium
- 250 mg
- Calcium
- 10 mg
- Ijzer
- 0.5 mg
- Kalium
- 50 mg
- Magnesium
- 20 mg
- Fosfor
- 65 mg
- Zink
- 0.6 mg
Allergenencontrole
- Fructose
- Niet aanwezig
- Lactose
- Niet aanwezig
- Gluten
- Hoog
- Soja
- Niet aanwezig
- Schaaldieren
- Niet aanwezig
Legende
Voedingsinformatie
Voedingsstof | Hoeveelheid (100g) |
---|---|
Calorieën | 143 kcal |
Koolhydratenmacro | 28 g |
Eiwittenmacro | 5 g |
Watermicro | 63 g |
Voedingsvezelsmacro | 2 g |
Voedingsvetmacro | 1 g |
Vitamine A (Retinol)vitamin | 0 μg |
Vitamine B 2 (Riboflavine)vitamin | 0.02 mg |
Bètacaroteen (ß-Caroteen)vitamin | 0 μg |
Vitamine B 6 (Pyridoxine)vitamin | 0.06 mg |
Vitamine B 12 (Cobalamine)vitamin | 0 μg |
Vitamine B 1 (Thiamine)vitamin | 0.03 mg |
Vitamine Dvitamin | 0 μg |
Vitamine Cvitamin | 0 mg |
Natriummineral | 250 mg |
Calciummineral | 10 mg |
Kaliummineral | 50 mg |
Ijzermineral | 0.5 mg |
Magnesiummineral | 20 mg |
Fosformineral | 65 mg |
Zinkmineral | 0.6 mg |
Is pasta (zonder ei, gekookt) keto?
Pasta zonder ei, gekookt, is niet geschikt voor een ketogeen dieet door het hoge koolhydraatgehalte van 28 g per 100 g. Voor een keto-dieet heeft de prioriteit om koolhydraatinname te minimaliseren en dergelijk voedsel te vermijden.
Glycemische index van ${foodName} is 70 (Glycemische lading 12)
Pasta zonder ei heeft een glycemische index van 60 (Glycemische Lading 21), die als matig wordt beschouwd. Dit betekent dat pasta zonder ei de bloedsuikerspiegel kan beïnvloeden, hoewel minder snel dan producten met een hogere GI.