Raapstelen

Koolhydraatcontrole
- Koolhydraten
- 67gKoolhydraten
- Vezels
- 3gVezels
- Netto koolhydraten
- 64gNetto koolhydraten
- Koolhydraten per portie
- 13.4gKoolhydraten per portie
- GI-schatting
- Gemiddeld (40-55)GI-schatting
Legende
Lage impact
Matige impact
Hoge impact
Kleurgecodeerd systeem voor voedingsimpact: Gebruik het voor uw voedselkeuzes, vooral bij diabetes of koolhydraatarme diëten.
Dieetcontrole
- Koolhydraatarm
- Nee
- Keto
- Nee
- Carnivoor
- Nee
- Paleo
- Ja
- Langzame koolhydraten
- Ja
- Veganistisch
- Ja
- Vegetarisch
- Ja
- Laag FODMAP
- Nee
pH-controle
Verdeling van voedingsstoffen per 100g
Raapstelen
- Water27.0g
- Vezel3.0g
- Koolhydraten67.0g
- Vet0.0g
- Eiwit1.0g
Geavanceerde voedingsstoffenanalyse
- Histamine
- Laag
- Purine
- Niet aanwezig
- Tyramine
- Laag
- FODMAP
- Zeer hoog
- Oxalaat
- Laag
- Goitrogene
- Matig
- Sulfaat
- Niet aanwezig
- Nitraat
- Laag
- Antioxidanten
- Matig
Legende
Niet aanwezig
Laag
Matig
Hoog
Zeer hoog
Voor de antioxidanten, de schaal is omgekeerd. 1 (groen) is een hoog antioxidantniveau, en 5 (paars) is een laag antioxidantniveau.
Raapstelen zijn de groene bladeren van de raap en vormen een voedzame bladgroente rijk aan vitamine K, vitamine A, calcium en ijzer. Ze bieden antioxidanten en bacteriebestrijdende voedingsstoffen en zijn laag in calorieën, waardoor ze geschikt zijn voor lichte, gezonde maaltijden. Raapstelen zijn heerlijk gestoomd, gebakken met knoflook of verwerkt in soepen, stamppotten en salades.
Mineralencontrole
- Calcium
- 500
- Magnesium
- 140
Allergenencontrole
- Fructose
- Laag
- Lactose
- Niet aanwezig
- Gluten
- Niet aanwezig
- Soja
- Niet aanwezig
- Schaaldieren
- Niet aanwezig
Legende
Niet aanwezig
Sporen
Laag
Matig
Hoog
Voedingsinformatie
| Voedingsstof | Hoeveelheid (100g) |
|---|---|
| Calorieën | 279 kcal |
| CalciumMineraal | 500 |
| MagnesiumMineraal | 140 |
| WaterMacro | 27 |