LowCarbCheck.nl

Zwezerik (kalf)

Zwezerik (kalf)
angelsimonviacanva.com

Koolhydraatcontrole

Koolhydraten
0g
Koolhydraten
Vezels
0g
Vezels
Netto koolhydraten
0g
Netto koolhydraten
Koolhydraten per portie
0g
Koolhydraten per portie
Glycemische lading
0
Glycemische lading
GI-schatting
Zeer laag (<= 20)
GI-schatting

Legende

Lage impact
Matige impact
Hoge impact

Kleurgecodeerd systeem voor voedingsimpact: Gebruik het voor uw voedselkeuzes, vooral bij diabetes of koolhydraatarme diëten.

Dieetcontrole

Koolhydraatarm
Ja
Keto
Ja
Carnivoor
Ja
Paleo
Ja
Langzame koolhydraten
Ja
Veganistisch
Nee
Vegetarisch
Nee
Laag FODMAP
Ja

pH-controle

Zwezerik (kalf)
Licht zuur

Verdeling van voedingsstoffen per 100g

Zwezerik (kalf)

  • Water
    77.0g
  • Vezel
    0.0g
  • Koolhydraten
    0.0g
  • Vet
    3.0g
  • Eiwit
    17.0g

Geavanceerde voedingsstoffenanalyse

Histamine
Laag
Purine
Hoog
Tyramine
Matig
FODMAP
Niet aanwezig
Oxalaat
Niet aanwezig
Goitrogene
Niet aanwezig
Sulfaat
Matig
Nitraat
Laag
Antioxidanten
Niet aanwezig

Legende

Niet aanwezig
Laag
Matig
Hoog
Zeer hoog

Voor de antioxidanten, de schaal is omgekeerd. 1 (groen) is een hoog antioxidantniveau, en 5 (paars) is een laag antioxidantniveau.

Zwezerik is het zachte orgaanvlees van de thymus van een kalf, bekend om zijn romige textuur en milde, verfijnde smaak. Het levert veel eiwit, vitamine B12, zink en ijzer en wordt vaak verwerkt in klassieke Franse en Nederlandse gerechten als delicatesse.

Mineralencontrole

Calcium
1
Magnesium
20

Allergenencontrole

Fructose
Niet aanwezig
Lactose
Niet aanwezig
Gluten
Niet aanwezig
Soja
Niet aanwezig
Schaaldieren
Niet aanwezig

Legende

Niet aanwezig
Sporen
Laag
Matig
Hoog

Voedingsinformatie

VoedingsstofHoeveelheid (100g)
Calorieën99 kcal
CalciumMineraal1
MagnesiumMineraal20
WaterMacro77