Melk (3,5% vet)

Koolhydraatcontrole
- Koolhydraten
- 5gKoolhydraten
- Vezels
- 0gVezels
- Netto koolhydraten
- 5gNetto koolhydraten
- Koolhydraten per portie
- 7.5gKoolhydraten per portie
- Glycemische index
- 35Glycemische index
- Glycemische lading
- 2.6Glycemische lading
Legende
Lage impact
Matige impact
Hoge impact
Kleurgecodeerd systeem voor voedingsimpact: Gebruik het voor uw voedselkeuzes, vooral bij diabetes of koolhydraatarme diëten.
Dieetcontrole
- Koolhydraatarm
- Ja
- Keto
- Nee
- Carnivoor
- Nee
- Paleo
- Nee
- Langzame koolhydraten
- Ja
- Veganistisch
- Nee
- Vegetarisch
- Ja
- Laag FODMAP
- Nee
pH-controle
Verdeling van voedingsstoffen per 100g
Melk (3,5% vet)
- Water87.0g
- Vezel0.0g
- Koolhydraten5.0g
- Vet4.0g
- Eiwit3.0g
Geavanceerde voedingsstoffenanalyse
- Histamine
- Laag
- Purine
- Niet aanwezig
- Tyramine
- Laag
- FODMAP
- Zeer hoog
- Oxalaat
- Niet aanwezig
- Goitrogene
- Niet aanwezig
- Sulfaat
- Niet aanwezig
- Nitraat
- Niet aanwezig
- Antioxidanten
- Niet aanwezig
Legende
Niet aanwezig
Laag
Matig
Hoog
Zeer hoog
Voor de antioxidanten, de schaal is omgekeerd. 1 (groen) is een hoog antioxidantniveau, en 5 (paars) is een laag antioxidantniveau.
Volle melk met 3,5% vet is een natuurlijke bron van calcium, eiwitten en vitamine D. De melk heeft een romige smaak en wordt veel gebruikt in koffie, thee, smoothies en bij het koken en bakken; het vetgehalte bevordert tevens de opname van vetoplosbare vitamines.
Mineralencontrole
- Calcium
- 120
- Magnesium
- 10
Allergenencontrole
- Fructose
- Niet aanwezig
- Lactose
- Hoog
- Gluten
- Niet aanwezig
- Soja
- Niet aanwezig
- Schaaldieren
- Niet aanwezig
Legende
Niet aanwezig
Sporen
Laag
Matig
Hoog
Voedingsinformatie
| Voedingsstof | Hoeveelheid (100g) |
|---|---|
| Calorieën | 65 kcal |
| CalciumMineraal | 120 |
| MagnesiumMineraal | 10 |
| WaterMacro | 87 |
