Dumplings (van gekookte aardappelen)

Koolhydraatcontrole
- Koolhydraten
- 14gKoolhydraten
- Vezels
- 1gVezels
- Netto koolhydraten
- 13gNetto koolhydraten
- Koolhydraten per portie
- 28gKoolhydraten per portie
- Glycemische index
- 90Glycemische index
- Glycemische lading
- 25.2Glycemische lading
Legende
Kleurgecodeerd systeem voor voedingsimpact: Gebruik het voor uw voedselkeuzes, vooral bij diabetes of koolhydraatarme diëten.
Dieetcontrole
- Koolhydraatarm
- Nee
- Keto
- Nee
- Carnivoor
- Nee
- Paleo
- Nee
- Langzame koolhydraten
- Nee
- Veganistisch
- Nee
- Vegetarisch
- Ja
- Laag FODMAP
- Nee
pH-controle
Verdeling van voedingsstoffen per 100g
Dumplings (van gekookte aardappelen)
- Water78.0g
- Vezel1.0g
- Koolhydraten14.0g
- Vet3.0g
- Eiwit3.0g
Geavanceerde voedingsstoffenanalyse
- Histamine
- Laag
- Purine
- Niet aanwezig
- Tyramine
- Laag
- FODMAP
- Matig
- Oxalaat
- Matig
- Goitrogene
- Niet aanwezig
- Sulfaat
- Niet aanwezig
- Nitraat
- Niet aanwezig
- Antioxidanten
- Niet aanwezig
Legende
Voor de antioxidanten, de schaal is omgekeerd. 1 (groen) is een hoog antioxidantniveau, en 5 (paars) is een laag antioxidantniveau.
Dumplings van gekookte aardappelen zijn een zetmeelrijke bijgerechtoptie met een hoge glycemische index (90). Ze leveren essentiële mineralen zoals kalium (200 mg), maar hun totale voedingsvezel is laag (1 g).
- 14g koolhydraten per portie.
- Laag in voedingsvezels: 1g.
- Bevat lage hoeveelheid mineralen.
- Hoge glycemische index van 90.
Zijn dumplings (van gekookte aardappelen) keto?
Dumplings gemaakt van gekookte aardappelen zijn niet geschikt voor een ketogeen dieet vanwege hun hoge koolhydraatgehalte. De zetmeelrijke aardappelbasis zorgt ervoor dat de dumplings een aanzienlijke hoeveelheid koolhydraten bevatten (14 g per 100 g), wat ketose kan verstoren.
Glycemische index en glycemische lading van dumplings zijn 70 (glycemische lading 12)
Dumplings van gekookte aardappelen hebben een hoge glycemische index van 90 (Glycemische Lading 25,2), wat betekent dat ze snel de bloedsuikerspiegel kunnen verhogen. Dit aantoont dat dumplings van gekookte aardappelen aanzienlijke koolhydraten (14 g per 100 g) bevatten die de bloedsuikerspiegel kunnen beïnvloeden.
Mineralencontrole
- Calcium
- 10
- Magnesium
- 15
Allergenencontrole
- Fructose
- Niet aanwezig
- Lactose
- Niet aanwezig
- Gluten
- Niet aanwezig
- Soja
- Niet aanwezig
- Schaaldieren
- Niet aanwezig
Legende
Voedingsinformatie
| Voedingsstof | Hoeveelheid (100g) |
|---|---|
| Calorieën | 97 kcal |
| CalciumMineraal | 10 |
| MagnesiumMineraal | 15 |
| WaterMacro | 78 |
