LowCarbCheck.nl

Dumplings (van gekookte aardappelen)

Dumplings (van gekookte aardappelen)

Koolhydraatcontrole

Koolhydraten
14g
Koolhydraten
Vezels
1g
Vezels
Netto koolhydraten
13g
Netto koolhydraten
Koolhydraten per portie
28g
Koolhydraten per portie
Glycemische index
90
Glycemische index
Glycemische lading
25.2
Glycemische lading

Legende

Lage impact
Matige impact
Hoge impact

Kleurgecodeerd systeem voor voedingsimpact: Gebruik het voor uw voedselkeuzes, vooral bij diabetes of koolhydraatarme diëten.

Dieetcontrole

Koolhydraatarm
Nee
Keto
Nee
Carnivoor
Nee
Paleo
Nee
Langzame koolhydraten
Nee
Veganistisch
Nee
Vegetarisch
Ja
Laag FODMAP
Nee

pH-controle

Dumplings (van gekookte aardappelen)
Licht zuur

Verdeling van voedingsstoffen per 100g

Dumplings (van gekookte aardappelen)

  • Water
    78.0g
  • Vezel
    1.0g
  • Koolhydraten
    14.0g
  • Vet
    3.0g
  • Eiwit
    3.0g

Geavanceerde voedingsstoffenanalyse

Histamine
Laag
Purine
Niet aanwezig
Tyramine
Laag
FODMAP
Matig
Oxalaat
Matig
Goitrogene
Niet aanwezig
Sulfaat
Niet aanwezig
Nitraat
Niet aanwezig
Antioxidanten
Niet aanwezig

Legende

Niet aanwezig
Laag
Matig
Hoog
Zeer hoog

Voor de antioxidanten, de schaal is omgekeerd. 1 (groen) is een hoog antioxidantniveau, en 5 (paars) is een laag antioxidantniveau.

Dumplings van gekookte aardappelen zijn een zetmeelrijke bijgerechtoptie met een hoge glycemische index (90). Ze leveren essentiële mineralen zoals kalium (200 mg), maar hun totale voedingsvezel is laag (1 g).

  • 14g koolhydraten per portie.
  • Laag in voedingsvezels: 1g.
  • Bevat lage hoeveelheid mineralen.
  • Hoge glycemische index van 90.

Zijn dumplings (van gekookte aardappelen) keto?

Dumplings gemaakt van gekookte aardappelen zijn niet geschikt voor een ketogeen dieet vanwege hun hoge koolhydraatgehalte. De zetmeelrijke aardappelbasis zorgt ervoor dat de dumplings een aanzienlijke hoeveelheid koolhydraten bevatten (14 g per 100 g), wat ketose kan verstoren.

Glycemische index en glycemische lading van dumplings zijn 70 (glycemische lading 12)

Dumplings van gekookte aardappelen hebben een hoge glycemische index van 90 (Glycemische Lading 25,2), wat betekent dat ze snel de bloedsuikerspiegel kunnen verhogen. Dit aantoont dat dumplings van gekookte aardappelen aanzienlijke koolhydraten (14 g per 100 g) bevatten die de bloedsuikerspiegel kunnen beïnvloeden.

Mineralencontrole

Calcium
10
Magnesium
15

Allergenencontrole

Fructose
Niet aanwezig
Lactose
Niet aanwezig
Gluten
Niet aanwezig
Soja
Niet aanwezig
Schaaldieren
Niet aanwezig

Legende

Niet aanwezig
Sporen
Laag
Matig
Hoog

Voedingsinformatie

VoedingsstofHoeveelheid (100g)
Calorieën97 kcal
CalciumMineraal10
MagnesiumMineraal15
WaterMacro78