Kalfslever

Koolhydraatcontrole
- Koolhydraten
- 4gKoolhydraten
- Vezels
- 0gVezels
- Netto koolhydraten
- 4gNetto koolhydraten
- Koolhydraten per portie
- 5gKoolhydraten per portie
- GI-schatting
- Laag (21-39)GI-schatting
Legende
Lage impact
Matige impact
Hoge impact
Kleurgecodeerd systeem voor voedingsimpact: Gebruik het voor uw voedselkeuzes, vooral bij diabetes of koolhydraatarme diëten.
Dieetcontrole
- Koolhydraatarm
- Ja
- Keto
- Ja
- Carnivoor
- Ja
- Paleo
- Ja
- Langzame koolhydraten
- Ja
- Veganistisch
- Nee
- Vegetarisch
- Nee
- Laag FODMAP
- Nee
pH-controle
Verdeling van voedingsstoffen per 100g
Kalfslever
- Water78.0g
- Vezel0.0g
- Koolhydraten4.0g
- Vet1.0g
- Eiwit15.0g
Geavanceerde voedingsstoffenanalyse
- Histamine
- Matig
- Purine
- Hoog
- Tyramine
- Matig
- FODMAP
- Matig
- Oxalaat
- Niet aanwezig
- Goitrogene
- Niet aanwezig
- Sulfaat
- Laag
- Nitraat
- Matig
- Antioxidanten
- Matig
Legende
Niet aanwezig
Laag
Matig
Hoog
Zeer hoog
Voor de antioxidanten, de schaal is omgekeerd. 1 (groen) is een hoog antioxidantniveau, en 5 (paars) is een laag antioxidantniveau.
Kalfslever is een uiterst voedzaam orgaanvlees, rijk aan ijzer, vitamine A, vitamine B12 en foliumzuur. Dit malse en delicate vlees is een uitstekende bron van hoogwaardige eiwitten en ondersteunt de bloedvorming en de gezondheid van de lever. Kalfslever wordt vaak kort gebakken, gegrild of gestoofd en traditioneel geserveerd met ui en appel.
Mineralencontrole
- Calcium
- 9
- Magnesium
- 20
Allergenencontrole
- Fructose
- Sporen
- Lactose
- Niet aanwezig
- Gluten
- Niet aanwezig
- Soja
- Niet aanwezig
- Schaaldieren
- Niet aanwezig
Legende
Niet aanwezig
Sporen
Laag
Matig
Hoog
Voedingsinformatie
| Voedingsstof | Hoeveelheid (100g) |
|---|---|
| Calorieën | 86 kcal |
| CalciumMineraal | 9 |
| MagnesiumMineraal | 20 |
| WaterMacro | 78 |
