LowCarbCheck.nl

Kalfslever

Kalfslever

Koolhydraatcontrole

Koolhydraten
4g
Koolhydraten
Vezels
0g
Vezels
Netto koolhydraten
4g
Netto koolhydraten
Koolhydraten per portie
5g
Koolhydraten per portie
GI-schatting
Laag (21-39)
GI-schatting

Legende

Lage impact
Matige impact
Hoge impact

Kleurgecodeerd systeem voor voedingsimpact: Gebruik het voor uw voedselkeuzes, vooral bij diabetes of koolhydraatarme diëten.

Dieetcontrole

Koolhydraatarm
Ja
Keto
Ja
Carnivoor
Ja
Paleo
Ja
Langzame koolhydraten
Ja
Veganistisch
Nee
Vegetarisch
Nee
Laag FODMAP
Nee

pH-controle

Kalfslever
Licht zuur

Verdeling van voedingsstoffen per 100g

Kalfslever

  • Water
    78.0g
  • Vezel
    0.0g
  • Koolhydraten
    4.0g
  • Vet
    1.0g
  • Eiwit
    15.0g

Geavanceerde voedingsstoffenanalyse

Histamine
Matig
Purine
Hoog
Tyramine
Matig
FODMAP
Matig
Oxalaat
Niet aanwezig
Goitrogene
Niet aanwezig
Sulfaat
Laag
Nitraat
Matig
Antioxidanten
Matig

Legende

Niet aanwezig
Laag
Matig
Hoog
Zeer hoog

Voor de antioxidanten, de schaal is omgekeerd. 1 (groen) is een hoog antioxidantniveau, en 5 (paars) is een laag antioxidantniveau.

Kalfslever is een uiterst voedzaam orgaanvlees, rijk aan ijzer, vitamine A, vitamine B12 en foliumzuur. Dit malse en delicate vlees is een uitstekende bron van hoogwaardige eiwitten en ondersteunt de bloedvorming en de gezondheid van de lever. Kalfslever wordt vaak kort gebakken, gegrild of gestoofd en traditioneel geserveerd met ui en appel.

Mineralencontrole

Calcium
9
Magnesium
20

Allergenencontrole

Fructose
Sporen
Lactose
Niet aanwezig
Gluten
Niet aanwezig
Soja
Niet aanwezig
Schaaldieren
Niet aanwezig

Legende

Niet aanwezig
Sporen
Laag
Matig
Hoog

Voedingsinformatie

VoedingsstofHoeveelheid (100g)
Calorieën86 kcal
CalciumMineraal9
MagnesiumMineraal20
WaterMacro78

Vergelijkbare voedingsmiddelen