Bladerdeeg (met boter)

Koolhydraatcontrole
- Koolhydraten
- 29gKoolhydraten
- Vezels
- 1gVezels
- Netto koolhydraten
- 28.0gNetto koolhydraten
- Koolhydraten per portie
- 29.0gKoolhydraten per portie
- Glycemische index
- 70Glycemische index
- Glycemische lading
- 20.3Glycemische lading
Legende
Kleurgecodeerd systeem voor voedingsimpact: Gebruik het voor uw voedselkeuzes, vooral bij diabetes of koolhydraatarme diëten.
Dieetcontrole
- Koolhydraatarm
- Nee
- Keto
- Nee
- Carnivoor
- Nee
- Paleo
- Nee
- Langzame koolhydraten
- Nee
- Veganistisch
- Nee
- Vegetarisch
- Ja
- Laag FODMAP
- Nee
pH-controle
Verdeling van voedingsstoffen per 100g
Bladerdeeg (met boter)
- Voedingsstofg
- Water32.0g
- Vezel1.0g
- Koolhydraten29.0g
- Vet32.0g
- Eiwit4.0g
Geavanceerde voedingsstoffenanalyse
- Histamine
- Niet aanwezig
- Purine
- Niet aanwezig
- Tyramine
- Niet aanwezig
- FODMAP
- Matig
- Oxalaat
- Laag
- Goitrogene
- Niet aanwezig
- Sulfaat
- Niet aanwezig
- Nitraat
- Niet aanwezig
- Antioxidanten
- Niet aanwezig
Legende
Voor de antioxidanten, de schaal is omgekeerd. 1 (groen) is een hoog antioxidantniveau, en 5 (paars) is een laag antioxidantniveau.
Bladerdeeg (met boter) heeft een aanzienlijke hoeveelheid koolhydraten (29 g per 100 g), wat het minder geschikt maakt voor een lage-koolhydraatdieet. Het bevat wel veel natrium (450 mg), wat belangrijk kan zijn om in overweging te nemen voor diëten die de natriuminname willen beperken.
- Glycemische Index (GI): 70 (Glycemische Lading 20,3)
- Totaal koolhydraten: 29g
- Laag in essentiële mineralen.
- Hoog natriumgehalte van 450mg.
Vitaminecontrole
- Vitamine A (Retinol)
- 225 μg
- Vitamine C
- 0.001 mg
- Vitamine B 1 (Thiamine)
- 0.04 mg
- Vitamine B 2 (Riboflavine)
- 0.001 mg
- Vitamine B 6 (Pyridoxine)
- 0.02 mg
- Bètacaroteen (ß-Caroteen)
- 145 μg
Mineralencontrole
- Natrium
- 1140 mg
- Calcium
- 10 mg
- Ijzer
- 0.2 mg
- Kalium
- 70 mg
- Magnesium
- 10 mg
- Fosfor
- 35 mg
- Zink
- 0.3 mg
Allergenencontrole
- Fructose
- Sporen
- Lactose
- Matig
- Gluten
- Hoog
- Soja
- Sporen
- Schaaldieren
- Niet aanwezig
Legende
Voedingsinformatie
| Voedingsstof | Hoeveelheid (100g) |
|---|---|
| Calorieën | 422 kcal |
| Koolhydratenmacro | 29 g |
| Eiwittenmacro | 4 g |
| Watermicro | 32 g |
| Voedingsvezelsmacro | 1 g |
| Voedingsvetmacro | 32 g |
| Vitamine A (Retinol)vitamin | 225 μg |
| Vitamine B 2 (Riboflavine)vitamin | 0.001 mg |
| Bètacaroteen (ß-Caroteen)vitamin | 145 μg |
| Vitamine B 6 (Pyridoxine)vitamin | 0.02 mg |
| Vitamine B 12 (Cobalamine)vitamin | 0 μg |
| Vitamine B 1 (Thiamine)vitamin | 0.04 mg |
| Vitamine Dvitamin | 0 μg |
| Vitamine Cvitamin | 0.001 mg |
| Natriummineral | 1140 mg |
| Calciummineral | 10 mg |
| Kaliummineral | 70 mg |
| Ijzermineral | 0.2 mg |
| Magnesiummineral | 10 mg |
| Fosformineral | 35 mg |
| Zinkmineral | 0.3 mg |
Is bladerdeeg (met boter) keto?
Bladerdeeg (met boter) is niet compatibel met een ketogeen dieet door zijn hoge koolhydraatgehalte van 29 g per 100 g. In een keto-dieet wordt doorgaans gestreefd naar slechts 5-10% van het dagelijks calorieverbruik uit koolhydraten.
Glycemische lading en Glycemische index van bladerdeeg (met boter)
Met een glycemische index van 70 (Glycemische Lading 20,3) heeft bladerdeeg een aanzienlijke impact op de bloedglucosespiegels. Dit betekent dat bladerdeeg een middelmatige stijging van de bloedsuiker kan veroorzaken, wat het minder ideaal maakt voor diegenen die deze willen beheersen.
