Groene olijven (gemarineerd)

Koolhydraatcontrole
- Koolhydraten
- 2gKoolhydraten
- Vezels
- 2.4gVezels
- Netto koolhydraten
- 0gNetto koolhydraten
- Koolhydraten per portie
- 0.5gKoolhydraten per portie
- Glycemische index
- 15Glycemische index
- Glycemische lading
- 0.1Glycemische lading
Legende
Kleurgecodeerd systeem voor voedingsimpact: Gebruik het voor uw voedselkeuzes, vooral bij diabetes of koolhydraatarme diëten.
Dieetcontrole
- Koolhydraatarm
- Ja
- Keto
- Ja
- Carnivoor
- Nee
- Paleo
- Ja
- Langzame koolhydraten
- Ja
- Veganistisch
- Ja
- Vegetarisch
- Ja
- Laag FODMAP
- Ja
pH-controle
Verdeling van voedingsstoffen per 100g
Groene olijven (gemarineerd)
- Water74.0g
- Vezel2.4g
- Koolhydraten2.0g
- Vet14.0g
- Eiwit1.0g
Geavanceerde voedingsstoffenanalyse
- Histamine
- Matig
- Purine
- Niet aanwezig
- Tyramine
- Matig
- FODMAP
- Laag
- Oxalaat
- Laag
- Goitrogene
- Niet aanwezig
- Sulfaat
- Niet aanwezig
- Nitraat
- Niet aanwezig
- Antioxidanten
- Laag
Legende
Voor de antioxidanten, de schaal is omgekeerd. 1 (groen) is een hoog antioxidantniveau, en 5 (paars) is een laag antioxidantniveau.
Groene olijven gemarineerd in diverse kruiden zijn laag in koolhydraten (2 g per 100 g) en rijk aan vezels (2,4 g), wat de groene olijven geschikt maakt voor een koolhydraatarm dieet. Hun intense smaak en textuur maken groene olijven tot een populaire keus voor snacks of als aanvulling in salades.
- Laag in koolhydraten, slechts 2 gram.
- Bevat 2,4 gram vezels.
- Hoog natriumgehalte van 2.100mg.
Zijn groene olijven (gemarineerd) keto?
Gemarineerde groene olijven zijn een uitstekende keuze voor een ketogeen dieet vanwege hun lage koolhydraatgehalte (2 g per 100 g) en hoge vezelinhoud (2,4 g per 100 g). De vezels en gezonde vetten maken het een verzadigende snack die perfect binnen ketogene macro's past.
Glycemische index van groene olijven (gemarineerd) is 0 (glycemische lading 0).
Groene olijven hebben een zeer lage glycemische lading (0,1) en hun impact op de bloedsuikerspiegel is verwaarloosbaar. Het koolhydraatgehalte is laag (2 g per 100 g), waardoor groene olijven de bloedsuikerspiegel bijna niet beïnvloeden, wat ze bij uitstek geschikt maakt voor mensen die controle houden over hun bloedsuikerlevels.
Mineralencontrole
- Calcium
- 95
- Magnesium
- 20
Allergenencontrole
- Fructose
- Niet aanwezig
- Lactose
- Niet aanwezig
- Gluten
- Niet aanwezig
- Soja
- Niet aanwezig
- Schaaldieren
- Niet aanwezig
Legende
Voedingsinformatie
| Voedingsstof | Hoeveelheid (100g) |
|---|---|
| Calorieën | 143 kcal |
| CalciumMineraal | 95 |
| MagnesiumMineraal | 20 |
| WaterMacro | 74 |
